goBack m.hermandenblijker.nl clickToCall
Restaurant Las Palmas
Wij heten u van harte welkom bij restaurant Las Palmas voor een fantastische avond in goed gezelschap. Bij Las Palmas worden de tafels gesierd door oesters, fruits de mer, bouillabaisse, vlees, wild en gevogelte. Dit alles vergezeld met mooie wijnen en afgesloten met de meest uiteenlopende vette kazen of een grandioos dessert. Bij Las Palmas vieren wij het hele jaar door feest.
 
 
Bar Restaurant Las Palmas opende in 2007 haar deuren en was destijds het eerste grote visrestaurant met een uniek concept. Na 3 jaar vond Herman den Blijker dat het tijd werd om het roer om te gooien. Helaas zal in de toekomst de vis duur betaald gaan worden en met oog op duurzaamheid en schaarste binnen de visgronden heeft hij besloten vlees, wild en gevogelte naast de vis op de kaart te zetten. Vandaar de grote gekoelde vleeskasten met delen van de koe, varken, wild en gevogelte.
 
 
Natuurlijk zullen de fruits de mers, bouillabaisse, oesters en de juiste visjes op de kaart blijven staan maar zullen ook mooie stukken vlees bereid en geserveerd worden.
 
Uitendelijk is niets lekkerder dan dagverse producten uit het seizoen, wanneer het wild of een vis op zijn best zijn. De liefhebber mag nog altijd gerechten met dikke smaken verwachten. Ga het zelf ervaren. U bent van harte welkom in Las Palmas bij Herman den Blijker en zijn chefs.
 

+31 10 2345122
Wilhelminakade 330 (ingang Otto Reuchlinweg), 3072 AR Rotterdam - Zuid Holland, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc