goBack m.hermandenblijker.nl
Herman den Blijker

Hoe zat het ook alweer met Rotterdammers? 

Die stropen graag de mouwen op. Zo ook Herman den Blijker. Hij combineert het ondernemerschap met het kookambacht. Herman bestiert Restaurant LasPalmas en is daarnaast presentator van succesvolle televisieprogramma’s als Mijn tent is top, Hermans Helden, Herrie in het hotel en Herrie gezocht. Herman maakt ook kookboeken en lanceerde samen met Blokker met succes een serie stijlvolle kookproducten.

Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond. Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op. Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters.
 
Over Herman den Blijker
                                                                  
“De opening van restaurant Las Palmas werd rechtstreeks op de televisie uitgezonden. Vooraf kneep ik hem als een ouwe kok. Hoe krijg je zo’n grote hut vol!? Niemand kon me een antwoord geven. Het liep anders dan ik vermoedde: vierhonderd man in de zaak en vierduizend man voor de deur.Het verkeer liep ongelooflijk vast op de Erasmusbrug. Daar keek ik wel van op.” 
 
                                                           
“Of we nu een chique diner of een Hollandse hap met gehaktballen en stamppotjes opdienen; mensen mogen op topkwaliteit rekenen. We brengen de gerechten goed op smaak en zorgen voor een verleidelijke presentatie. Ook schenken we veel aandacht aan sfeer en gastheerschap. Of het nu om tien of duizend gasten gaat, ze krijgen allemaal het gevoel of we hen persoonlijk verwennen.” Origineel, op smaak, een verleidelijke presentatie, dat is wat de gast van Herman Den Blijker mag verwachten.

Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc